14 Feb

Despre noi

Certificat de UrbanismAvize si acorduriAutorizatie de Construire!!!

Echipa de specialisti ai site-ului avizeonline.ro acorda consultanta in vederea obtinerii avizelor, acordurilor, actelor necesare autorizarii lucrarilor de constructii civile si industriale, oferind solutii practice, eficiente si complete, pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov.

DE CE avizeonline.ro?

Ideea de avizeonline.ro a venit dintr-un motiv cat se poate de evident, si anume: realizarea unui parcurs cat mai simplu si rapid pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, acel “ghiseu unic” mutat in lumea online, in vederea micsorarii timpilor de depunere/ridicare a documentatiilor necesare, de eliminare a timpului pierdut la “cozi” si a “plimbarilor” intre diferitele institutii private sau ale statului, prin preluarea acestora de catre firma noastra.

DE CE NOI?

Experienta, Expertiza, Cunoastere!!!

Va oferim un parteneriat corect datorat experientei acumulate in cei peste 10 de ani de lucru cu autoritatile locale din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov!

Echipa tanara, formata si specializata pe rezolvarea problemelor intalnite in avizarea si autorizarea lucrarilor de investitii in constructii civile si industriale!

Eficientizam la maxim timpul necesar depunerii si obtinerii avizelor, acordurilor, certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire, datorita cunoasterii cerintelor autoritatilor locale, a legislatiei in vigoare, cat si ramanerea in contact permanent cu acestea, de la inceputul activitatii noastre si pana in prezent.

CE NE RECOMANDA?

Calitatea serviciilor noastre!

Experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate cu autoritatile locale, diversele proiecte ale birourilor de arhitectura si urbanism autorizate, constructii civile sau industriale (PAC/DTAC), proiecte de urbanism zonal (PUZ) sau de detaliu (PUD).

SCOPUL NOSTRU:

Realizarea, depunerea si ridicarea documentatiilor necesare obtinerii Certificatului de Urbanism, Avizelor, Acordurilor, Autorizatiei de construire, in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un timp cât mai scurt, cu costuri minime.

Eliminarea timpilor morti in procesul de avizare si autorizare prin intocmirea corecta a documentatiilor depuse, cat si optimizarea depunerii si ridicarii acestora, prin urmarirea lor pe tot parcursul procesului de avizare/autorizare.

CUI NE ADRESAM:

Persoanelor fizice si/sau juridice ce doresc autorizarea lucrarilor de constructii pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov.

Birourilor de arhitectura si urbanism ce doresc externalizarea acestor servicii.

SERVICIILE NOASTRE:

Obtinere Certificat de Urbanism!

Obtinere avize si acorduri cerute prin Certificatul de Urbanism.

Obtinere Autorizatie de Constructie de la primaria de sector sau a localitatii.

Birocratie vs avizeOnline.ro

  Se poate, scapa de stres! 

  Nu mai alerga in gol! 

Exemple concrete de proiecte finalizate cu totalitatea drumurilor parcurse si timpul necesar   avizarii si autorizarii acestora. 

Birocratie vs avizeOnline.ro

Trafic

Contact Info

Va stam la dispozitiei pentru eventuale lamuriri prin formularul de contact alaturat sau la numerele de telefon afisate mai jos!

 

Vodafone: 0767.503.764

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Sunteți aici:Home Alegerea terenului