Servicii

Intocmim, depunem, sustinem si ridicam documentatiile necesare in vederea obtinerii avizelor, acordurilor cerute prin Certificatul de Urbanism cat si Autorizatia de Construire, de la institutiile abilitate a elibera astfel de documente, pentru persoane fizice sau juridice, birouri de arhitectura si / sau urbanism, dezvolatori imobiliari, etc, in sectoarele Municipiului Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov.

MOD DE LUCRU:

Analiza gratuita a documentatiei Dvs. Prezentarea solutiei optime, potrivita momentului in care va aflati cu lucrarea si a unei oferte de servicii.

Semnarea unui contract de prestari de servicii intre firma noastra si Dvs.

Ne transmiteti in mod direct sau prin email actele necesare intocmirii documentatiilor stabilite in urma analizei dosarului Dvs (copiate sau scanate).

Intocmim documentatiile necesare si purcedem la depunerea acestora la avizatori.

Odata terminat procesul de depunere va vom transmite prin email si/sau telefon, la alegere, datele de depunere si numerele de inregistrare a dosarelor Dvs.

Urmarirea in timp a documentatiilor si parcursul acestora, astfel veti stii in orice moment unde am ajuns cu lucrarea Dvs.

Ridicarea avizelor/acordurilor favorabile de la avizatori.

Inmanarea in original a avizelor/acordurilor/autorizatiilor obtinute.

DURATA DE LUCRU:

Difera de la caz la caz, putem stabili o perioada de timp aproximativa de realizare a dezideratelor comune dupa o analiza a documentatiei avute la momentul inceperii colaborarii.

COSTURILE SERVICIILOR OFERITE:

Oferta noastra este detaliata la pagina "Preturi"!

In functie de tipul proiectului, avizeonline.ro, va ofera reduderi substantiale!

Incepeti cu o analiza gratuita a documentatiei Dvs. CLIC AICI!!!

Birocratie vs avizeOnline.ro

  Se poate, scapa de stres! 

  Nu mai alerga in gol! 

Exemple concrete de proiecte finalizate cu totalitatea drumurilor parcurse si timpul necesar   avizarii si autorizarii acestora. 

Birocratie vs avizeOnline.ro

Trafic

Contact Info

Va stam la dispozitiei pentru eventuale lamuriri prin formularul de contact alaturat sau la numerele de telefon afisate mai jos!

 

Vodafone: 0767.503.764

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Sunteți aici:Home Servicii