Avize si Acorduri

avizeOnline.ro obtine avizele si acordurile de amplasament ale distribuitorilor de utilitati si servicii, cerute prin Certificatul de Urbanism:

aviz de mediu, aviz alimentare cu apa, aviz canalizare, aviz enel electrica, aviz gaze naturale distrigaz sud, aviz salubritate, etc

in vederea Obtinerii Autorizatiei de Construire, Autorizatiei de Demolare, Avizare Proiect de Urbanism de Detaliu (PUD), Avizare Proiect de Urbanism Zonal (PUZ), de la Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria de sector, Consiliul Judetean Ilfov, Primariile din localitatile Judetului Ilfov!!!

Vezi lista completa de avize obtinute de echipa avizOnline.ro!

Pe langa avizele si acordurile de principiu privind utilitatile urbane si infrastructura mentionate in certificatul de urbanism, avizeOnline.ro obtine diverse avize si autorizatii constructii, avize si autorizatii apele romane, avize si autorizatii functionare bar, avize mediu Bucuresti Ilfov, avize gaze naturale distrigaz Bucuresti Ilfov, avize enel electrica Bucuresti Ilfov, etc

Alte servicii de obtinere a avizelor pentru constructii: obtinere avize autorizatie constructie balcon, obtinere avize autorizatie constructie amenajare interior, obtinere avize autorizatie constructie modificare peretiobtinerea avizului PSI ISU, obtinere avize Bucuresti Ilfov, obtinere avize firma, obtinerea avizului sanitar veterinar, etc

avizeOnline.ro asigura obtinerea de avize pentru constructii, obtinerea avizului sanitar, obtinerea avizului de mediu, obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare functionarii societatii, obtinere aviz sanitar veterinar de functionare!

Pentru obtinerea unei oferte de pret specifice proiectului Dvs, CLICK AICI!!!

DESCRIERE AVIZE SI ACORDURI:

Extras Legea 50:

Avizele si acordurile stabilite prin certificatul de urbanism se solicita de catre investitor/beneficiar si se obtin de la autoritatile competente in domeniu inaintea depunerii documentatiei pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii la autoritatile administratiei publice competente pentru:

a)asigurarea si racordarea/bransarea la infrastructura edilitara, in conditiile impuse de caracteristicile si amplasamentul retelelor de distributie/transport energetic din zona de amplasament;

b)racordarea la reteaua cailor de comunicatii;

c)securitatea la incendiu, protectia civila si protectia sanatatii populatiei;

d)cerintele specifice unor zone cu restrictii stabilite prin reglementari speciale.

Actele de autoritate emise de autoritatile competente pentru protectia mediului se solicita si se obtin de investitor/solicitant in conditiile legii.

Avizele si acordurile stabilite prin certificatul de urbanism, impreuna cu punctul de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului sau, dupa caz, actul administrativ al acesteia, se anexeaza si devin parte integranta din autorizatia de construire.

Avizarea se concretizeaza printr-un act (aviz favorabil sau nefavorabil) care are caracter tehnic de obligativitate.

SCOP OBTINERE AVIZE SI ACORDURI:

Procedura de analiza si de exprimare a punctului de vedere al unei comisii tehnice din structura ministerelor, a administratiei publice locale ori a altor organisme centrale sau teritoriale interesate, având ca obiect analiza solutiilor functionale, a indicatorilor tehnico-economici si sociali ori a altor elemente prezentate prin documentatiile de amenajare a teritoriului si urbanism sau prin proiectul pentru autorizarea executiei lucrarilor de constructii si proiectul tehnic (P.Th.) pe baza caruia se vor executa lucrarile.

Procedura de analiza asupra solutiilor functionale, arhitecturale si de amplasament a noii investitii in relatie cu traseele de utilitati, caile de comunicatii, securitatea si protectia populatiei, in zona respectiva, raportate la tendintele de dezvoltare existente si viitoare.

ACTE NECESARE OBTINERE AVIZE SI ACORDURI:

Cerere tip – de la institutia unde se depune solicitarea

Certificatul de urbanism – copie

Actul de proprietate – copie

Memoriul general, dupa caz – copie

Plan de incadrare in zona – copie

Plan de situatie – copie

Planse din proiectul de arhitectura, dupa caz – copie

Planse din proiectul de structura de rezistenta, dupa caz – copie

Planse din proiectul de instalatii, dupa caz – copie

Dovada achitarii taxei – copie

VALABILITATE AVIZE SI ACORDURI CONSTRUCTII:

Valabilitatea avizelor si/sau acordurilor este echivalenta cu cea a Certificatului de urbanism in urma caruia au fost solicitate. Daca Certificatul de Urbanism isi pierde valabilitatea si nu este prelungit, avizele si acordurile solicitate nu mai sunt valabile, in acest caz reluandu-se toata procedura de la depunerea documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism.

TAXA AVIZE SI ACORDURI:

Plata taxei pentru fiecare aviz in parte se face la caseriile institutiilor sau la agentiile diferitelor banci cu care acestea lucreaza. Valoarea per aviz este situata intre 50 lei (Romtelecom) – 100 euro + TVA (Autoritatea Aeronautica Civila). Noi cunoastem aceste valori si vi le putem comunica de la bun inceput, astfel incat sa stiti exact unde, ce si cat aveti de cheltuit.

Birocratie vs avizeOnline.ro

  Se poate, scapa de stres! 

  Nu mai alerga in gol! 

Exemple concrete de proiecte finalizate cu totalitatea drumurilor parcurse si timpul necesar   avizarii si autorizarii acestora. 

Birocratie vs avizeOnline.ro

Trafic

Contact Info

Va stam la dispozitiei pentru eventuale lamuriri prin formularul de contact alaturat sau la numerele de telefon afisate mai jos!

 

Vodafone: 0767.503.764

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Sunteți aici:Home Servicii Avize si Acorduri